El primer ja ho diu el nom, és un coktel per acompanyar un bon aperitiu i així ho vam fer....unes olivetes, unes torradetes amb paté i crema de camemberg, unes patates i un bon coktel.
La preparació és senzilla i el resultat és molt agradable:
- 2 cl de vermut sec
- 1 cl de grossella
- 1 cl de suc de llimona
Agiteu enèrgicament tots els ingredients acompanyats de gel triturat en una coktelera, serviu-lo i disfruteu-lo. Podeu repetir, com que després ve l'àpat, ja el fareu baixar.
PD: no us oblideu de posar-hi unes olivetes farcides, que ben banyades de coktel agafen un gust!! mmm!
Un cop tingueu la panxa plena i l'efecte del coktel us hagi marxat, ja esteu preparats pel nou coktel. Aquest s'anomena Mama del sur, no em feu dir el perquè. La veritat és que nosaltres vam fer la versió mama del sur-oeste o del nord-este, qui sap, perquè en vam variar una mica els ingredients...
A veure si ho recordo (si m'equivoco Orbis ja ho corregiràs). Ingredients:
- 12 cl de néctar Buenos Dias (no us enfoteu perquè es diu així)
- 3 cl de ron negre
- 5 cl de ron blanc
La preparació és la de sempre. xD
PD: avui estic perro per esciure res més. Ho publico per poder collar l'altre autor, que se que té alguna coseta pendent de publicació, oi, Orbis¿?
1 comentari:
seeeehh
proximament penjare fotos noves del Daikiri de poma i de platan, que vem fer ahir a casa me germana.
Tb vem fer aparitiu pro aquest cop de bloody mary xD
Ja penjare alguna foto tb ja que ahir teniem força decoracio :D
P.D: Quan me germana em passi les fotos les afegeixo ;)
Publica un comentari a l'entrada